O femeie din Marea Britanie s-a temut ca va muri sau ca-si va pierde vederea. Ce s-a intamplat dupa ce si-a vopsit parul

Ultima actualizare: 05-09-2014 07:14
vopsea de par

Tina Littlewood, o mama de 41 de ani, din Marea Britanie, s-a temut ca va muri, ori ca-si va pierde vederea, dupa ce a avut o reactie alergica grava la o vopsea de par.

Imediat dupa ce s-a vopsit, femeia a acuzat o reactie alergica si a fost dusa de urgenta la spital, acolo unde capul i s-a umflat cat o minge de rugby, potrivit The Mirror.

"A fost o intreaga agonie. Am crezut ca voi orbi, daca nu mai rau. A fost atat de grav incat la un moment dat am crezut ca asta e, viata mea s-a terminat. Credeam ca voi muri din cauza ca mi-am vopsit parul", a spus Tina.

Femeia, care isi vopeste parul de peste 20 de ani, spune ca a urmat instructiunile de pe produs si ca a testat vopseaua pe propria piele.

Doctorii au comparat leziunile suferite de Tina cu cele ale victimelor din incendii si i-au prescris antibiotice, injectii cu steroizi si alte medicamente.

Tina a reusit sa deschisa ochii, pentru prima oara de la incident, abia la cinci zile dupa ce a ajuns la spital. Femeia a jurat ca nu se va mai vopsi niciodata.

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO