O femeie din Marea Britanie a descoperit o soparla moarta in castravetele vidat pe care l-a cumparat. Reactia magazinului

Ultima actualizare: 19-07-2014 07:20
castravete

Jenny Wilkinson, o femeie de 54 de ani, din Marea Britanie, a avut socul de a descoperi o soparla moarta in castravetele vidat pe care-l cumparase dintr-un supermarket Aldi.

Femeia a descoperit animalul mort in momentul in care taia castravetele, cu intentia de a-i da din el nepotului, Theo, in varsta de un an, potrivit Daily Mail.

Oripilata, femeia a facut poza si a scris un email pe care l-a trimis pe adresa retelei de supermarketuri. In semn de scuze, Jenny a primit un voucher in valoare de 25 de euro.

"Cand am ajuns acasa si scoteam ambalajul, am observat ceva la un capat. Cand m-am uitat mai atent am constatat ca era o soparla. E bine ca am observat la timp, altfel i-as fi dat lui Theo sa manance din el", a povestit femeia.

 
 
Un reprezentant Aldi a afirmat ca, in urma unei investigatii, s-a ajuns la concluzia ca incidentul este unul izolat si ca gigantul retail si-a prezentat scuze in fata femeii.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO