O femeie cu dizabilitati a stat izolata in propriul apartament timp de 9 luni. Ce s-a intamplat atunci cand s-a filmat. VIDEO


Ultimul update: Joi 09 Martie 2017 07:07
Data publicarii: Luni 06 Martie 2017 19:33
Categorie: Bizar
scaun cu rotile

O femeie cu dizabilitati din Anglia nu a putut sa isi paraseasca apartamentul aflat la etajul patru, timp de 9 luni, fiindca liftul cladirii nu a fost reparat.

Gill Butts, in varsta de 59 de ani, sufera de scleroza multipla si foloseste un scaun cu rotile pentru deplasare. E nu mai iesise din cladirea in care locuieste din iunie 2016, conform Daily Mirror

Ea nu a fost in stare sa coboare singura scarile, liftul fiind defect si a postat fotografii ca sa demonstreze greutatea cu care se deplaseaza, in speranta ca acea companie care se ocupa de mentenanta liftului sa ia masauri.

Femeia locuieste la etajul patru, din totalul de 12, iar cladirea are doua lifturi, unul pentru etajele cu numar par, iar celalalt pentru cele cu numar impar. De cand s-a defectat, vara trecuta, Gill trebuia sa foloseasca celalalt lift pana la etajul trei si apoi sa urce scarile pana la etajul patru.

Avand in vedere ca are nevoie de ajutor din partea altei persoane, asta a impins-o sa ramana in locuinta in majoritatea timpului. “E o situatie ridicola. Sunt izolata aici inca din iunie. Nu cred ca cei care administreaza cladirea stiu cat de greu ne-a fost noua.”

Dupa ce s-a filmat singura, compania respectiva a reperat liftul pe 3 martie.
 

Sursa: Daily Mirror

VIDEO PROTVPLUS.RO