O femeie a ramas "gravida" cu pui de calamar, dupa ce a mancat o portie din creatura marina

calamar

Un raport al Centrului National pentru Informatii Biotehnologice din Bethesda, SUA, a prezentat cazul absolut uluitor al unei femei care ar fi ramas "insarcinata" cu 12 pui de calamar, dupa ce a mancat o portie din cefalopod.

Femeia, din Coreea de Sud, le-ar fi povestit medicilor ca manca o portie de calamar, cand a simtit brusc o durere ascutita, dupa care a avut senzatia ca mai multe organisme, ca niste gandaci, ii misuna prin gura.

Cand doctorii au inceput sa o examineze, acestia au descoperit "pui de cefalopode" atasati de gura ei. Acestia sunt acoperiti de un material asemanator cimentului, care ii ajuta sa se lipeasca de diferite lucruri.

Femeia a fost internata rapid, iar medicii au reusit sa indeparteze "musafirii" nedoriti de pe gingiile, limba si obrazul ei. De abia in acel moment specialistii au putut sa isi dea seama ce erau de fapt acele organisme.

Femeia care intra in Cartea Recordurilor gratie Facebook. Cea mai tare postare din istoria retelei

Citește și
calamar urias
Creatura uriasa, descoperita in Marea Tasmaniei. VIDEO
„Ce se întâmplă e nebunie curată. Și-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”. Omul interzis în Rusia lui Putin vine la București

"Nu a apucat sa inghita portia, ci a scuipat-o imediat. S-a plans medicilor ca are senzatia ca in gura ei se afla mai multe corpuri straine, iar acestia au reusit sa indeparteze 12 organisme din cavitatea bucala a femeii, care au fost ulterior identificati ca spermatofori de calamar", este scris in ziarul oficial al Centrului.

Conform Science 2.0, un spermatofor este similar cu o ceasca de material seminal. Site-ul mai precizeaza de asemenea ca nu se cunoaste pana in prezent cum spermatoforii sunt implantati in piele.

Un caz asemanator a avut loc in luna decembrie a anului 2011, unde o femeie din Japonia s-a aflat exact in aceeasi situatie, dupa ce a mancat calamar crud.

Specialistii nu au reusit sa afle in mod exact cum au fost posibile astfel de cazuri, deoarece inmultirea calamarilor ramane in continuare un mister, din cauza faptului ca acestia traiesc la foarte mare adancime si sunt greu de observat in mediul lor.

Stirea, una dintre cele mai nebune ale anului, a starnit reactii negative din partea foarte multor persoane, care sustin ca este imposibil ceea ce sustin cercetatorii.

O romanca, prima persoana din lume ceruta in casatorie prin reteaua sociala Google+

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Lovitură grea pentru Ianis Hagi! Anunțul făcut de scoțieni
NEWS ALERT Lovitură grea pentru Ianis Hagi! Anunțul făcut de scoțieni
Citește și...
"Experimentul genetic" care a bagat in sperieti un oras din China. Creatura scapata din laborator

O creatura ciudata, care ratacea singura pe strazi, i-a ingrozit pe locuitorii unui oras din China.

Creatura uriasa, descoperita in Marea Tasmaniei. VIDEO
Creatura uriasa, descoperita in Marea Tasmaniei. VIDEO

Una dintre cele mai misterioase creaturi marine a fost descoperita plutind pe coasta de sud a statului New South Wales, Australia. 

"Am nascut un monstru". Creatura care a iesit din pantecele unei femei dupa 12 luni de sarcina

O femeie in varsta de 30 de ani, din SUA, a dat nastere unei creaturi. Sarcina a durat mai bine de un an.

Recomandări
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”

Medicul Cătălin Cârstoiu, candidatul comun al PSD și PNL pentru Primăria Capitalei a declarat că mandatul său este pe masa coaliției. Liderii celor două partide i-au cerut să lămurească acuzațiile de incompatibilitate.

Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg
Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg

Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anunţat, vineri, secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO
Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că vineri trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat în Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu", de la Câmpia Turzii, în vederea dotării Escadrilei 48 Vânătoare.