O femeie a nascut in mai putin de un an doua perechi de gemeni. "Nici nu credeam ca mai poate fi posibil la varsta mea"

Dată publicare: 22-09-2014 12:53
Dată actualizare: 25-09-2014 00:17


gemeni

O femeie a trait un moment unic in viata in ziua in care s-a dus la spital pentru o procedura de sterilizare, iar medicii au anuntat-o ca era gravida in luna a cincea cu a doua pereche de gemeni.

Donna Cordingley, din Marea Britanie, statea intinsa pe patul de spital si se gandea ca a luat decizia inteleapta. Avea deja cinci copii, intre care o pereche de gemeni in varsta de 8 luni, relateaza The Mirror.

Medicii i-au facut teste inaintea interventiei de sterilizare si au vazut ca este din nou gravida cu gemeni. Vestea a luat-o prin surprindere pe Donna, in varsta de 40 de ani, mai ales ca lua pilule contraceptive.

"Nu cred ca exista cuvinte care sa descrie cat de uluita am fost. Nici nu credeam ca mai poate fi posibil la varsta mea", spune ea. A nascut a doua pereche de gemeni cu 6 zile inainte ca primii sa implineasca un an.

In decembrie 2010, Donna a aflat ca este gravida cu prima pereche de gemeni. "M-am dus la doctor pentru ca aveam crampe la stomac si am aflat ca eram gravida cu gemeni in 24 de saptamani", spunea ea.

Nu numai ca si atunci lua pilule contraceptive, dar, in plus, Donna nu a pus niciun kilogram in plus, asa ca nu avea niciun motiv sa creada ca este gravida. La fel s-a intamplat si a doua oara cand a ramas insarcinata cu gemeni.

Dona si sotul ei au in total 7 copii, cel mai mare avand 21 de ani. Gemenii nascuti ultima data au acum 2 ani.

Sursa: The Mirror

Tags: gemeni, nasteri,


VIDEO PROTVPLUS.RO