O femeie a murit dupa ce si-a facut singura o interventie pentru remodelarea sanilor. Medici: Nu am vazut niciodata asa ceva

Dată publicare: 21-03-2014 14:41
Dată actualizare: 24-03-2014 06:32
Sursa: La Capital


Sonia Perez Llanzon

O femeie din Argentina a murit dupa ce si-a injectat in sani Vaselina, cu scopul de a-i remodela.

Sonia Perez Llanzon, 39 de ani, a facut embolie pulmonara si cheaguri de sange, murind la cateva saptamani dupa ce si-a injectat "jeleu de petrol" sau Vaselina, potrivit La Capital.

Llanzon s-a dus la spitalul Santa Rosa cu grave probleme de respiratie. Doctorii spun ca initial ea a negat ca si-ar fi injectat vreo substanta, dar mai tarziu a recunoscut ca a vrut sa-si remodeleze singura sanii.

"In toata cariera mea nu am vazut asa ceva. Corpul uman are anticorpi care inlatura bacterii si virusuri, dar nu are niciun mecanism prin care sa lupte impotriva acestui produs", a spus Julio Pla Cardenas, chirurgul sef de la Spitalul Lucio Molas din Santa Rosa.

Vaselina a intrat in sistemul circulator al femeii, unde i-a produs cheaguri, iar acestea au ajuns, intr-un final, in plamani. Femeia a murit de embolie, dupa o luna de spitalizare.

Fiul femeii, Kevin Berazategui, a scris pe Facebook un mesaj emotionant: "Au trecut doua zile de cand nu mai esti pe aceasta lume... Te voi iubi mereu. Cei 20 de ani pe care i-am petrecut alaturi de tine au fost minunati".

Sursa: La Capital,


VIDEO PROTVPLUS.RO