O femeie a incremenit cand a vazut ce se ascunde in baia ei. "Credeam ca e de fapt o banana"

Dată publicare: 04-08-2012 17:13
Dată actualizare: 28-08-2012 19:07


Baie

Stacey Way, in varsta de 28 de ani, a avut parte de un adevarat soc cand a vazut ce ascundea in spatele caloriferului din baia casei sale.

Femeia a declarat pentru Daily Mail ca spala pe jos in baie, cand a observat ceva galben in spatele caloriferului, insa a crezut ca este vorba de o banana.

Trei zile mai tarziu, in timp ce ii facea baie fiului ei, Stacey a observat ca in acel loc pare ca se misca ceva, asa ca s-a uitat mai atent.

"Am vazut ca acea "banana" avea gura si ca era de fapt un sarpe".

Ingrozita, femeia si-a luat imediat copilul in brate si a sunat la Politia Animalelor, care i-a spus ca, pentru a captura reptila, trebuie sa scoata o parte din parchet.

Casa era insa inchiriata, asa ca Stacey a fost sfatuita sa lase pe podea un tub plin cu apa, pentru a atrage sarpele afara din gaura.

Dupa cateva ore, reptila a iesit din ascunzatoare, iar mai multe persoane de la centrul de reptile din zona au venit si l-au capturat

"Nu mi-a venit sa cred, avea aproape 1.2 metri. Acum parca vad serpi peste tot, cu toate ca toate gaurile din casa au fost astupate.", a mai marturisit Stacey.

Angajatii de la centrul de reptile au precizat ca este vorba despre un Boa, care poate atinge si patru metri lungime, iar acum fac investigatii pentru a afla cum a ajuns acesta in casa femeii.

Pozele cu sarpele de 1.2 metri puteti vedea AICI.
 

Sursa: Daily Mail

Tags: sarpe, boa, reptila,


VIDEO PROTVPLUS.RO