O femeie a apelat la operatie pentru a-si repara nasul distrus de cocaina. Motivul pentru care a dat medicul in judecata

Dată publicare: 31-07-2014 10:24
Dată actualizare: 03-08-2014 07:07


cocaina

O femeie din Statale Unite care si-a reparat chirurgical nasul distrus de consumul de cocaina isi da medicul in judecata pentru ca acesta a publicat online imagini inainte si dupa operatie.

Sabrina Kropp, in varsta de 55 de ani, a fost multa vreme dependenta de cocaina pe care o consuma, prizand-o pe nas, relateaza Daily Mail. Cocaina provoaca contractia vaselor sangvine, tesuturile nu mai primesc destul sange si se distrug. Peretii nazali sunt primii distrusi iar nasul ajunge in timp sa se "prabuseasca" pur si simplu.

Femeia din Chicago a apelat in 2004 la o rinoplatie pentru a-si corecta nasul. La aproape 10 ani de la operatie, americana l-a dat pe medicul Robert Walton in judecata pentru ca acesta a pus online, cenzurate imagini inainte si dupa operatie, fara a preciza numele pacientei. Acum Sabrina sustine ca pozele trebuiau sa fie confidentiale si ca au ajuns online fara aprobarea ei.

Doctorul a explicat ca si-a dorit sa ilustreze prin acele fotografii efectul drogurilor asupra nasului. Cand cocaina este trasa pe nas, efectele se obtin in 3 minute si dureaza 30 minute. Injectata sau fumata, ea actioneaza in cateva secunde, iar efectele dureaza mai putin de 10 minute.

 

Sursa: Daily Mail

Tags: cocaina, nas,


VIDEO PROTVPLUS.RO