O femeie a aflat intamplator secretul scandalos al sotului ei. “Iar eu i-am facut doi copiii..."

Dată publicare: 19-03-2013 15:16
Dată actualizare: 22-03-2013 07:14


Stripteuza

Foarte bogat si celebru in New York, un avocat parea sa aiba o viata perfecta alaturi de sotie si cei doi copii ai lor.

Insa a facut o greseala grava, care i-a distrus complet imaginea pe care si-a cladit-o in ani de munca. Joseph Rosenzweig ducea o viata dubla si chiar s-a casatorit In Jamaica cu o stripteusa, iar apoi i-a cumparat acesteia un apartament de lux.

Joseph Rosenzweig era un avocat si un filantrop foarte respectat si locuia impreuna cu sotia lui, Theresa, si cu cele doua fiice intr-o casa dintr-un cartier de lux.

Dar Theresa nu era singura femeie din viata lui. De fapt, nu era nici macar singura sotie.

Rosenzweig s-a insurat cu amanta lui stripteuza in cadrul unei ceremonii secrete care a avut loc in Jamaica, in 2004. Dar nu a reusit sa pastreze secretul prea mult, pentru ca dupa un an de zile, cand un certificat de casatorie a fost expediat prin curier de autoritatile jamaicane, sotia lui a deschis plicul.

Abia luna trecuta Rosenzweig a fost suspendat si nu mai are voie sa practice avocatura timp de sase luni de zile, o decizie care i-a distrus reputatia.

Povestea interzisa de amor a lui Joseph Rosenzweig a inceput in 1995, cand a fost intr-un club de striptease impreuna cu alti barbati. A cunoscut-o atunci pe Radiah Givens Nunez, dansatoare, de care s-a indragostit.

Au inceput o relatia, iar noua ani mai tarziu s-au casatorit pentru ca, dupa cum chiar avocatul a spus, voia sa-i dovedeasca stripteusei ca o iubeste.

Joseph, care provine dintr-o familie foarte bogata, tatal lui facand afaceri cu Warren Buffett, i-a asigurat dansatoarei o viata de lux, dar povestea lor s-a incheiat foarte prost dupa ce Theresa a aflat de a-l doilea mariaj.

Casatoria dintre avocat si dansatoare a fost anulata in instanta, in anul 2007.

Sursa: New York Daily News


VIDEO PROTVPLUS.RO