O fata frumoasa l-a chemat la ea acasa, pe Facebook. Ce a patit baiatul cand a ajuns in locuinta tinerei


Ultimul update: Joi 22 Ianuarie 2015 06:46
Data publicarii: Luni 19 Ianuarie 2015 15:09
Categorie: Bizar
Crima

Un baiat de 16 ani din New York a fost batut, injunghiat si omorat, dupa ce a mers in vizita la o tanara de 17 ani. Aceasta l-ar fi invitat pe Facebook in locuinta ei.

Ricardo Romero, in varsta de 16 ani, a fost contactat pe Facebook de adolescenta de 17 ani, vineri seara, in jurul orei 19, si ademenit intr-un apartament din Bronx.

Cand a intrat in locuinta, Ricardo a fost atacat de un grup de barbati. Baiatul a fost lovit in cap cu o sticla si injunghiat in piept. Cei care l-au atacat i-au furat portofelul si telefonul mobil. Baiatul a reusit sa se tarasca pana in strada, unde un trecator i-a acordat primul ajutor si a chemat salvarea. Transportat la spital, baiatul a murit la scurt timp.

Potrivit autoritatilor newyorkeze, un barbat de 19 ani a fost arestat in acest caz pentru crima si jaf si un altul, de 17 ani, sub acuzatia de complicitate.

In timpul interogatoriilor unul dintre tinerii arestati a recunoscut jaful, insa a pus loviturile cauzatoare de moarte pe seama unui complice, aflat inca in libertate.

Tanara care l-a invitat pe Ricardo in locuinta din Bronx este cercetata in libertate.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO