O fata din China a dat anunt in ziar ca isi cauta parintii si s-a trezit cu 50 de cupluri candidate. Ce a aratat testul ADN


Ultimul update: Miercuri 29 Martie 2017 07:18
Data publicarii: Duminica 26 Martie 2017 13:05
Categorie: Bizar
fata adoptata

O tanara de 25 de ani, nascuta in China si adoptata de o americanca, s-a intors in tara natala sa isi caute parintii. Dupa multe eforturi si intalniri aceasta nu a obtinut rezultatul dorit.

Povestea lui Jenna Cook este una care arata drama prin care au trecut zeci de mii de copii chinezi abandonati de parintii biologici si adoptati mai apoi de cupluri din afara tarii.

Pe 24 martie 1992, la scurt timp dupa ce a fost nascuta, Jena a fost abandonata de mama intr-o statie de autobuz din orasul Wuhan. De acolo a mers la un camin pentru copii, iar la cateva luni a fost adoptata de Margaret Cook, o invatatoare din statul american Massachusetts, relateaza People's Daily.

Jane a fost unul dintre primii 200 de copii chinezi, in mare parte fete, adoptati de familii americane. In total 80.000 de prunci au avut aceeasi soarta.

Margaret a incercat sa o pastreze pe Jena conectata la cultura chineza si chiar sa invete mandarina. Cu toate acestea, copila si-a dat seama de la o varsta foarte frageda ca este adoptata si a dorit sa isi cunoasca parintii. Ea mai are o sora mai mica, adoptata tot din China.

Cand a implinit 20 de ani si a fost acceptata la Universitatea Yale a aplicat pentru un program de cercetare cu care si-a finantat o excursie in tara natala pentru a-si gasi parintii. A reusit sa dea un anunt in ziar, cu poza ei din prezent si de cand era copil, iar zeci de cupluri au raspuns la mesaj. Dupa mai multe investigatii a aflat ca 50 dintre acestea si-au abandonat copiii pe aceeasi strada unde fusese lasata si ea. Dupa ce s-a intalnit cu oamenii a redus cercul la 37. Cu totii s-au purtat cu ea ca si cum ar fi fost fiica lor, intrebandu-o cum este viata ei si daca a fost bine ingrijita de familia adoptiva.

Din nefericire, in urma testului ADN s-a dovedit ca niciuna dintre aceste familii nu este a ei. Jena s-a intors in America, dar a ramas cu speranta ca se va gasi pana la urma o potrivire cu materialul ei genetic.

Sursa: People's Daily

VIDEO PROTVPLUS.RO