O fata de 13 ani a furat masina fratelui si a condus 1.300 de kilometri pentru a-si intalni iubirea


Ultimul update: Joi 01 Noiembrie 2012 19:07
Data publicarii: Duminica 09 Septembrie 2012 19:27
Categorie: Bizar
Elizabeth

Elizabeth Annette Robinson, o fetita in varsta de 13 ani din statul american Texas, i-a furat masina fratelui mai mare si a condus 1.300 de kilometri pentru a se intalni cu o persoana pe care o cunoscuse pe un site de socializare.
 

In timp ce se juca pe Xbox pe internet, Elizabeth l-a cunoscut pe Dylan, in varsta de 12 de ani, iar cei doi s-au imprietenit rapid.

Dorind sa il cunoasca personal, fata i-a furat cardul mamei, s-a strecurat afara din casa pe geamul de la dormitor si s-a urcat in masina fratelui, dupa care a pornit spre Nashville.

Elizabeth a reusit sa conduca 1.300 de kilometri fara sa fie deranjata de nimeni, pana cand, intr-un final, un politist a oprit-o.

Cea mai cruda razbunare prin Facebook. Ce a facut un barbat parasit de iubita

Oamenii legii au condus-o la sectie si i-au sunat parintii sa vina sa o ia acasa.

Un purtator de cuvant al politiei din Nashville s-a declarat impresionat de distanta pe care fetita a reusit sa o parcurga fara a fi oprita de nimeni si a precizat ca nu o vor pune sub acuzare.

Parintii lui Elizabeth au declarat ca vor face cumva pentru ca cei doi sa se intalneasca si pentru ca fiica lor sa treaca peste acest capriciu.

Sursa: huffingtonpost.com

VIDEO PROTVPLUS.RO