O familie din Suedia a fost terorizata de un sobolan de 40 de centimetri. Cum arata "monstrul" care a ros un perete de beton

27-03-2014 09:19


Sobolan urias, in Suedia

O familie din Suedia a fost terorizata de un sobolan de aproape 40 de centimetri, care a intrat in casa dupa ce a ros un perete de beton.

Familia Bengtsson-Korsas, din orasul Solna, aflat la nord-vest de Stockholm, a observat ca in casa lor se intampla ceva ciudat in momentul in care Enok, pisica familiei, a refuzat sa mai intre in bucatarie.

"Soarecele de bucatarie" care a pus felina pe fuga era de fapt un sobolan urias, scrie Daily Mail.

Rozatorul masura aproape 40 de centrimetri, fara coada si a ajuns in apartamentul familiei, dupa ce si-a construit un tunel intre un panou de lemn si peretele de beton.

"Am fost ingrozita. Era atat de mare incat am sarit pe masa imediat ce l-am vazut", a declarat Signe Bengtsson-Korsas.

Sobolanul se instalase in spatele masinii de spalat vase si a reusit sa provoace o inundatie in apartamentul "gazdelor" sale, dupa ce a ros tevile de apa.

 

Exterminatorii chemati sa intervina in casa familiei Bengtsson-Korsas au instalat mai multe capcane speciale si, in mai putin de o zi, una dintre capcane s-a declansat. In momentul in care familia a verificat capcanele, a observat ca una disparuse.

Sobolanul a fost atat de puternic incat a luat capcana cu el, prinsa in jurul gatului. "Monstrul" a ajuns in spatele unei plante de apartament unde s-a blocat si a murit sufocat.

 

 

Sursa: Daily Mail

Tags: sobolan, suedia,

VIDEO PROTVPLUS.RO