O eleva din SUA, data afara de la balul de absolvire din cauza rochiei sale. Cum arata tinuta care i-a nemultumit pe dascali

Dată publicare: 01-05-2015 18:30
Dată actualizare: 04-05-2015 06:55


rochie

O tanara din Muskegon, SUA, a crezut ca si-a gasit rochia perfecta pentru balul de absolvire, insa nu si-a imaginat ca seara se va termina prost tocmai din cauza tinutei sale. 

 

Mireya Briceno a fost data afara de la balul de absolvire a liceului, intrucat profesorii sai au fost de parere ca rochia fetei era prea indecenta pentru eveniment. Desi nu este sigura ce regula a incalcat, Mireya banuieste ca spatele gol al tinutei sale este detaliul care i-a nemultumit pe dascali.

Tanara, care a purtat o rochie lunga, albastra, cu buline albe si cu spatele gol, n-a avut incontro si a trebuit sa paraseasca sala cu lacrimi in ochi. Si mama elevei este nemultumita de atitudinea celor de la liceu:

"Au pus-o sa se ridice in picioare, sa se intoarca cu spatele, apoi i-au spus ca nu a respectat regulile si au trimis-o acasa. Mie mi s-a parut ca arata perfect: eleganta, sofisticata", a declarat mama fetei.

Pe de alta parte, directorul liceului nu a oferit nicio explicatie, mentionand doar ca el nu a apucat sa vada tinuta tinerei pentru a-si da cu parerea.

Sursa: Metro


VIDEO PROTVPLUS.RO