O detinuta furioasa le-a dat mari batai de cap politistilor americani. De ce a fost in stare tanara pentru a scapa

Ultima actualizare: 24-06-2015 06:59

Imagini incredibile cu politistii din Arkansas, care au avut de-a face cu o suspecta pe cat de furioasa pe atat de tenace.  

I-a atras intr-o urmarire in viteza si le-a furat masina de patrula, desi era in lanturi. Apoi, inca o urmarire de cativa kilometri, pana cand fugara a rasturnat vehiculul. Dar chiar si asa a incercat sa fure arma unui politist. Acum va fi judecata pentru vreo duzina de capete de acuzare.

La capatul primei runde de urmarire in viteza, fugara, pe nume Jessica Sterling, a fost prinsa dupa ce a lovit cu masina un gard. A incercat sa fuga pe jos, dar politistii au imobilizat-o, i-au pus catuse si au urcat-o in masina de patrula. Lovea violent in geam, asa ca au deschis portiera sa vada ce se intampla. Atunci Jessica s-a repezit, urland, la un adjunct de serif.

Oamenii legii au recurs la masuri si mai drastice. Cu mainile legate la spate si cu fiecare picior legat cu lanturi de catuse, Sterling a fost luata pe sus si pusa din nou pe bancheta din spate a masinii de politie. I-au dat drumul si la aer conditionat, doar doar s-o mai "racori". Aventura nu se terminase.

Amy Slanchick, corespondent CNN: "Sterling a reusit cumva sa-si aduca mainile incatusate din spate, in fata corpului si a escaladat aceasta fereastra."

A pornit masina care avea cheia in contact si a demarat.

Asa a inceput runda a doua a urmaririi: vreo sase-sapte kilometri, pana cand nabadaioasa Jessica s-a rasturnat cu masina politiei, dupa ce a lovit o sonda de gaze.

Chiar si asa, legata la maini si aflat inca in masina rasturnata, femeia incercat sa-i ia pistolul unui politist.

Filmul de actiune - care a fost difuzat de autoritati - se termina aici; asa ca nu stim ce peripetii au mai fost pana cand Jessica a fost dusa, in sfarsit, la sectie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO