O dadaca si baietelul de care a avut grija, reuniti dupa 30 de ani. Peste 56.000 de oameni i-au ajutat sa se intalneasca

18-03-2015 11:34


dadaca

Facebook a facut minuni pentru o dadaca din Spania care si-a dorit sa revada un baiat de care a avut grija in urma cu 30 de ani si pe care a vrut sa-l adopte cand mama l-a parasit, scrie Elite Daily.

Dupa mai bine de trei decenii, Yeny Zaera a decis sa-l caute pe Francisco Javier Gimenez Diaz, baietelul de care avusese grija in tinerete. Femeia le-a cerut ajutorul prietenilor sai de pe Facebook, iar postarea sa a fost distribuita de peste 56.000 de internauti, pana cand a ajuns la o sora a lui Francisco.

 

Cei doi au avut parte de o reintalnire emotionanta, iar povestea lor pare desprinsa dintr-un film.

In 1985, mama lui Francisco si-a abandonat cei patru copii si a fugit cu iubitul ei. Ramasi fara parinti, singura lor speranta a fost dadaca lor, care a depus toate eforturile pentru a-i adopta pe micuti. Cererile de adoptie ale Zaerei au fost insa respinse, pe motiv ca dadaca nu era casatorita si era foarte tanara, avand putin peste 20 de ani.

Nici incercarile parintilor Zaerei de a-i adopta pe cei patru frati nu au avut mai mult noroc, asa ca micutii au ajuns in cele din urma in familii diferite.

Yeny Zaera a publicat mai multe imagini cu Francisco, de pe vremea cand acesta avea doar 5 ani si asa a reusit sa-l gaseasca. Ulterior, dadaca a publicat un mesaj in care isi anunta prietenii ca l-a revazut pe acesta dupa 30 de ani:

 

"L-am gasit! Va multumesc tuturor pentru ca ati facut ca acest vis sa devina realitate. Nu ar fi fost posibil fara ajutorul vostru. Este imposibil sa va multumesc personal tuturor, asa ca le trimit gandurile mele bune tuturor care au distribuit postarea mea", a scris Yeny pe pagina sa de Facebook, unde a publicat imaginile de la reintalnirea cu Francisco.

Sursa: Elite Daily

VIDEO PROTVPLUS.RO