O cursa a unei companii aeriene s-a terminat tragic, dupa ce un pasager aflat la bord a decedat. Ce spun anchetatorii

Ultima actualizare: 05-12-2014 00:23
avion united

O cursa Londra-New Jersey s-a terminat tragic pentru una dintre pasagerele aflate la bord, asta dupa ce femeia a decedat sub ochii echipajului de bord.

Intreg incidentul s-a petrecut la bordul unui avion al companiei United Airlines, care a decolat de pe Aeroportul britanic Heathrow cu destinatia Statele Unite ale Americii, New Jersey, urmand sa aterizeze pe Aeroportul Newark Liberty, relateaza Daily Mail.

Cazul a intrat la scurt timp in atentia anchetatorilor, asta dupa ce personalul aflat la bordul avionului a constatat faptul ca tanara, a carei varsta nu a fost dezvaluita, se simte rau. La jumatatea cursei, in schimb, insotitorii de bord au constatat ca femeia era inconstienta.

In acel moment, un medic aflat printre pasageri, a preluat cazul, avand la dispozitie o trusa de prim ajutor, insa din nefericire nu a putut salva viata victimei.

Acum, spun medicii legisti, femeia a murit din cauze naturale, chiar daca s-a confirmat faptul ca avea probleme grave de sanatate si ca un zbor nu i-ar fi fost recomandat.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO