O cafenea vegana din Tbilisi a fost atacata de “nazisti” inarmati cu carnati. Patronul cere ajutor international

Ultima actualizare: 03-06-2016 07:02
cafenea Kiwi Tbilisi

Incident bizar in capitala Georgiei.

Cafeneaua vegana Kiwi din Tbilisi ar fi fost atacata duminica seara de “neo-nazisti” inarmati cu carnati, afirma patronii localului, citati de BBC. “Faceau galagie si scandal si au inceput sa arunce in noi cu carne la gratar, carnati si peste, au mancat din ele si in final au inceput sa fumeze. Stiind ca toate aceste lucruri sunt interzise, incercau sa ne provoace. Le-am spus ca trebuie sa plece si au ras de noi”, afirma cei care detin localul.

Atacatorii ar fi fugit inainte de venirea politiei, care se pare ca nu a luat in serios plangerea, astfel incat patronul a cerut ajutor international. Cafeneaua Kiwi nu e privita cu ochi buni de localnici, atat fiindca promoveaza alimentatia vegana, dar mai ales pentru ca sustine cauza persoanelor cu orientare sexuala.

Patronul localului a declarat pentru BBC ca a primit mesaje de solidaritate din toata lumea si a facut apel la donatii pentru a putea cumpara camere de supraveghere. El se plange insa ca a primit si amenintari din partea “fascistilor”.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO