O cafea in oras si o noapte de amor cum nu a mai trait. Urmarea insa a distrus-o pe ea si amicele ei

Ultima actualizare: 31-03-2013 06:58
cuplu

Are 22 de ani si a trecut deja printr-o experienta care a facut-o sa fie mai atenta atunci cand incepe o relatie cu un barbat. Ce a descoperit tanara despre barbatul pe care il iubea, a ingrozit-o.

"Imi placea de el inca din liceu. Si nu eram singura. Avea un farmec aparte care le innebunea pe fete. Astazi e la fel. Reuseste sa cucereasca orice femeie cu care sta de vorba", a scris tanara psihologului The Sun.

"Eu si prietenele mele din liceu aveam o relatie apropiata si ne petreceam timpul liber impreuna. Intr-o zi, una din ele a spus ca are un iubit nou. La cateva zile dupa am aflat ca era vorba despre fostul nostru coleg. Am fost un pic geloasa, mai ales ca mereu l-am placut", a continuat femeia.

"L-am intalnit la cumparaturi la putin timp dupa ce am aflat ca se vede cu prietena mea. M-a invitat la o cafea, si nu stiu cum de m-am lasat convinsa sa merg la el. Am facut dragoste. A fost epic. Relatia noastra amoroasa a fost secreta si eu am tot sperat ca va fi publica in ziua in care se va desparti de prietena mea. Nu a fost asa", a mai spus tanara.

"Intr-o seara cealalta prietena a mea m-a sunat si mi-a zis ca trebuie sa imi marturiseasca un secret. Mi-a spus ca si ea se vede cu iubitul amicei noastre. Am avut un soc, atunci am inteles ca nu simtea nimic pentru niciuna dintre noi, totul era o joaca pentru el. Acum, stim toate una de alta, insa prietena noastra a continuat sa se vada cu el si sa creada ca el a fost o victima a noastra. Nu ne mai vorbeste din cauza lui", a mai spus femeia.

Psihologul le-a sfatuit pe cele doua sa incerce sa discute cu prietena lor si sa o convinga ca nu este barbatul potrivit pentru niciuna dintre ele. Este doar un cuceritor, care nu o va lua niciodata in serios.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO