O bunica din SUA si-a omorat cu sange rece sotul si nimeni n-a banuit nimic. Ce au descoperit anchetatorii in geanta femeii

20-03-2015 11:28


crima

O bunica de 63 de ani din SUA a fost capabila de un gest ingrozitor: si-a ucis sotul, l-a transat si l-a tinut in casa timp de sase ani, pana cand crima sa a fost descoperita.

Loretta Burroughs si-a ucis sotul in 2007, insa abia in urma cu doi ani detectivii au reusit sa dezlege misterul din jurul disparitiei barbatului, scrie Daily Mirror.

Femeia, descrisa de familie drept "o bunica iubitoare si atenta", si-a drogat sotul, apoi l-a injunghiat, l-a transat si a ascuns ramasitele in cutii si in geanta.

Pentru a-si acoperi fapta, aceasta le-a spus apropiatilor ca sotul ei a fugit in Florida alaturi de o femeie mai tanara.

Burroughs s-a dat de gol in momentul in care anchetatorii au inceput sa perchezitioneze cele doua case ale sale. "Chipul i s-a schimbat complet. A devenit brusc palida, isi frangea mainile si era foarte agitata", a povestit unul dintre politistii care s-au ocupat de caz.

Detectivii au facut o descoperire macabra in locuinta femeii: doua cutii mari, din carton, invelite in saci de gunoi. Mirosul de cadavru in descompunere nu a mai lasat loc de indoiala asupra continutului cutiilor. In interior, legistii au gasit trupul barbatului, transat si invelit in odorizante.

Iar in geanta Lorettei politistii au dat de craniul si mandibula sotului. Femeia risca acum pedeapsa cu inchisoarea pe viata.

Sursa: Daily Mirror

Tags: crima, femeie, sot, cuplu, sua,

VIDEO PROTVPLUS.RO