O britanica s-a logodit cu un barbat de doua ori mai tanar ca ea. Cand intrat insa pe pagina lui de Facebook, a avut un soc

Ultima actualizare: 26-02-2015 06:50
omul care aduce cartea 24 martie

Cand Tracey Jackson l-a cunoscut pe iubitul ei, Atef Khadhraoui, cu 20 de ani mai tanar, pe o retea de socializare, a fost convinsa ca si-a gasit un partener pe viata.

Britanica in varsta de 48 de ani a avut o relatie serioasa mai bine de patru ani cu Atef, iar cei doi isi facusera planuri de casatorie. Insa dupa ce s-au logodit, Tracey a aflat cu stupoare ca iubitul ei era deja casatorit. Mai mult, el postase pe o retea de socializare certificatul sau de casatorie, scrie Daily Mirror.

Acum, femeia este convinsa ca tanarul a stat cu ea doar pentru cadourile pe care le primea ocazional. In plus, acesta si-ar fi facut nunta chiar din banii iubitei sale mai in varsta.

"Stiu sigur ca a cheltuit o parte din banii mei ca sa se insoare. Mi-a frant inima si contul bancar si m-a lasat cu rate la banca. O parte din mine s-a intrebat mereu de ce un baiat ca el s-ar fi indragostit de mine, dar el imi spunea mereu ca nu poti alege de cine te indragostesti", a marturisit Tracey pentru Daily Mirror.

 

Dupa petrecerea de logodna, Atef a inceput sa se poarte ciudat si disparea de acasa ore sau zile intregi, sustine Tracey. Suspicioasa, ea a intrat pe profilul sau de Facebook si a vazut ca barbatul era deja casatorit cu o tanara cu care dansase chiar la logodna cu Tracey.

"L-am sunat si l-am intrebat cum a putut sa-mi faca una ca asta, iar el a ras. A fost umilitor, nici macar nu si-a cerut scuze, cu atat mai putin sa-mi dea o explicatie. Nu-mi vine sa cred ca mi-am irosit patru ani din viata alaturi de el", a mai povestit britanica.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO