O bloggerita s-a razbunat public pe iubitul care s-a despartit de ea prin SMS dupa doua intalniri


Ultimul update: Luni 30 Septembrie 2013 06:50
Data publicarii: Vineri 27 Septembrie 2013 08:53
Categorie: Bizar
bloggerita

O bloggerita, in varsta de 25 de ani, din Statele Unite s-a razbunat intr-un mod public pe barbatul care i-a dat papucii dupa doar doua intalniri.

Quin Woodward Pu, o bloggerita din Statele Unite, a dezvaluit cum s-a razbunat pe barbatul care s-a despartit de ea printr-un mesaj dupa doar doua intalniri, relateaza Daily Mail.

Aceasta i-a trimis sefului fostului iubit mesajele sexuale pe care barbatul i le trimitea de pe telefonul companiei la care lucra.

Femeia a postat pe mai multe conturi personale pe diverse retele de socializare cum s-a razbunat pe barbat, insa gestul ei copilaresc i-a atras reactii negative si nicidecum de apreciere.

"Asculta, m-am distrat insa sunt ocupat si nu am timp acum de o relatie. Imi pare rau sa te las balta inainte de ziua ta, nsa fara indoiala vei trece pesta asta. Esti o fata amuzanta, inteligenta si grozava. Noroc" i-a scris prietenul intr-un mesaj trimis de pe telefonul de la munca.

Suparata pe gestul barbatului, tanara le-a trimis superiorilor lui capturi cu mesajele sexuale pe care le-a primit de la el de pe Blackberry-ul companiei, crezand ca ii va face probleme la locul de munca.

"Nicio femeie nu trebuie sa ramana fara reactie in fata unui barbat care se crede superior" si-a motivat ea razbunarea.

Insa daca anticipa ca aceasta actiune o va umple de admiratie pe internet, femeia s-a inselat. Quin s-a ales cu un val de comentarii negative in care era numita nesigura, narcisista si vanitoasa.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO