O batrana a stropit cu apa fiarta o adolescenta insarcinata. Momentul socant a fost surprins de un alt vecin

Dată publicare: 03-03-2015 10:48
Dată actualizare: 06-03-2015 07:27


adolescenta

Cynthia Almonte Lira, o tanara de 19 ani din Argentina, s-a ales cu arsuri dupa ce s-a certat cu o vecina, iar aceasta i-a aruncat o oala cu apa fiarta pe spate, scrie Daily Mail.

Adolescenta era insarcinata, insa vecina ei in varsta de 63 de ani nu a mai tinut cont de nimic dupa ce s-a enervat pe fata. Incidentul a fost surprins de un alt vecin, care l-a publicat online.

In imagini se vede tanara gesticuleaza si se cearta cu femeia, pana cand aceasta arunca peste Cynthia o oala plina cu apa fiarta. Imediat, adolescenta incepe sa urle de durere si fuge in casa dupa ce isi da jos maioul.

Celma Prado Bustos, vecina agresiva, le-a spus mai tarziu politistilor ca s-a simtit amenintata de tanara care ii intrase in curte. "Era pe proprietatea mea si m-am simtit amenintata, asa ca a trebuit sa ma apar. Traiesc aici singura, sunt batrana, asa ca oamenii trebuie sa stie ca nu ma pot da la o parte asa usor", a spus ea.

Adolescenta a fost dusa la spital, unde medicii i-au tratat arsurile de pe brate si spate.

Intre timp, politistii analizeaza imaginile surprinse in timpul altercatiei pentru a stabili daca vecina agresiva va fi sanctionata.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO