O americanca este acuzata de cruzime, dupa ce si-a ingrasat porcul. Animalul este acum la dieta si primeste doar mere


Ultimul update: Sambata 10 Iunie 2017 06:37
Data publicarii: Miercuri 07 Iunie 2017 08:40
Categorie: Bizar

Situatie incredibila in Statele Unite. O femeie si-a hranit animalul de companie, o purcica, pana cand patrupedul n-a mai putut merge, de obez ce era.

 

Cand au gasit-o inspectorii de la protectia animalelor, cantarea dublu fata de greutatea normala a unei femele din rasa ei. Stapana a fost acuzata de cruzime la adresa animalelor si va da explicatii in fata unui judecator.

Faceti cunostinta cu Maybelle, o purcica tinuta de catre o femeie din Boston pe post de animal de companie. Stapana i-a dat insa atat de mult sa manance, incat Maybelle nu se mai poate ridica in picioare, daramite sa se miste.

Darlene Wood, reprezentant Animal Rescue League: "Cum infometarea e o forma de neglijenta si abuz, la fel e si sa-ti hranesti animalul peste masura."

Un exemplar din rasa lui Maybelle cantareste, in mod normal, intre 45 si 50 de kg. Ea a ajuns insa sa aiba... aproape 100 de kg!

Anna Chaletzky, reprezentanta adapost: "E atat de grasa incat nici nu mai poate vedea bine."

Maybelle se afla acum la un adapost pentru animale, iar angajatii au pus-o la dieta. Drept gustare, primeste un mar, pe care-l infuleca imediat.

Ingrijitorii spun ca porcii sunt foarte inteligenti si, la fel ca oamenii, atunci cand se ingrasa peste masura, pot intra in depresie si pot ajunge chiar sa-si piarda dorinta de a trai.

Anna Chaletzky, reprezentanta adapost: "Primul nostru scop e sa o ajutam sa slabeasca suficient cat sa-si recapete starea de bine la nivel emotional."

Stapana a incercat sa se justifice in fata autoritatilor si a declarat ca avea grija de Maybelle in locul unei prietene. Cei de la protectia animalelor au aflat insa ca femeia a indopat cu mancare si alti doi porci.

In ceea ce o priveste pe Maybelle, ingrijitorii spun ca vor mai trece cateva saptamani pana cand va putea merge din nou. Atunci, vor incepe sa ii caute o noua familie.

Tags: porc, gras, obez,

VIDEO PROTVPLUS.RO