O americanca acuzata de incest promite sa-si continue relatia cu fiul ei desi un tribunal le-a interzis sa mai stea impreuna

Ultima actualizare: 24-03-2017 07:01
Monica Mares

O femeie din statul american New Mexico si fiul ei, in varsta de 20 ani au promis sa-si continue relatia amoroasa desi un tribunal din SUA le-a interzis sa se mai vada.

Monica Mares, in varsta de 37 de ani, si fiul sau, Caleb Peterson, de 20 de ani, din Clovis, New Mexico,  au fost reclamati la politie anul trecut de un vecin sub acuzatia ca au comis incest. Cei doi si-au recunoscut fapta in ultima clipa pentru a evita inchisoarea.

Au fost condamnati la 3 ani de inchisoare cu suspendare, din care 18 luni cu supraveghere. In cele 18 luni, in care vor fi supravegheati,cei doi nu vor avea voie sa locuiasca impreuna, iar Monicai Mares ii este interzis sa ia legatura cu fiica sa in varsta de 9 ani.

Povestea celor doi a iesit la iveala dupa ce au decis sa se expuna in public acum un an, iar cei de la Genetic Sexual Attraction au incercat sa le legalizeze relatia.

Monica l-a nascut pe fiul sau Caleb atunci cand aceasta avea numai 16 ani si l-a dat spre adoptie. Cei doi s-au vazut pentru prima data in anul 2015, de Craciun, dupa ce au intrat in contact pe un site de socializare.

La foarte scurt timp, cei doi s-au mutat impreuna, iar el a marturistit ca este indragostit de ea, deoarece avea nevoie ca cineva sa-l ingrijeasca:

"Nu am avut niciodata pe nimeni care sa-mi gateasca o mancare sau sa-mi ofere totul. Dupa aproximativ o saptamana am inceput sa am sentimente pentru ea si cred ca m-am indragostit", a declarat CAleb pentru Daily Mail.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO