O adolescenta insarcinata i-a cerut iubitului ei sa-i omoare mama. Detaliile unei crime care i-a uimit si pe anchetatori

Ultima actualizare: 20-01-2015 06:55
crima SUA

Heather Mack, o adolescenta din SUA, este acuzata ca i-ar fi cerut iubitului ei sa-i asasineze mama pentru a mosteni averea acesteia, scrie Daily Telegraph.

Sheila von Wiese Mack a fost ucisa brutal pe 12 august 2014, intr-un hotel de cinci stele din Bali, in timp ce se afla in vacanta alaturi de fiica ei. 

Procurorii care ancheteaza cazul au facut insa o descoperire socanta: crima ar fi fost pusa la cale chiar de fiica femeii. Adolescenta, insarcinata acum in sapte luni, l-ar fi avut complice pe iubitul ei, iar schimbul de mesaje dintre cei doi pare sa confirme ipoteza autoritatilor.

 

Cei doi planuisera sa o sufoce cu perna, in somn, si sa faca totul sa para o sinucidere. Cuplul discutase mai multe variante prin care sa scape de trupul femeii dupa ce si-ar fi dus planul la capat. Mai mult, ei analizasera si posibilitatea de a angaja un asasin platit, pentru suma de 50.000 de dolari.

Potrivit anchetatorilor, Sheila Mack ar fi fost ucisa de iubitul fiicei sale, Tommy Schaefer. Acesta ar fi venbit in camera de hotel a celor doua si ar fi lovit-o pe femeie cu un bol de fructe. Rezultatele autopsiei au aratat ca victima a incercat sa se apere si a luptat pentru viata sa. Heather si Tommy ar fi inghesuit apoi trupul neinsufletit al femeii intr-o valiza, iar fiica ei a stat pe geamantan pentru a se asigura ca se inchide.

Daca vor fi gasiti vinovati de crima cu premeditare, cei doi risca pedeapsa cu moartea.

 

Parteneri