O adolescenta de 16 ani ar fi murit din cauza unui drog similar ecstasy-ului, la o petrecere

Ultima actualizare: 22-08-2014 07:09
Jodie Muir

Jodie Muir, de 16 ani, a murit dupa o petrecere din Lanarkshire, Scotia, ce a avut loc vineri. Politia sustine ca decesul ar putea fi legat de pericolului tot mai mare pe care il presupun asa-zisele “droguri legale”.

Adolescenta de 16 ani ar putea fi cea mai tanara victima din Scotia care a cazut prada unui drog asemanator cu ecstasy-ul.

Se crede ca Muir ar fi consumat drogul la o petrecere din Lanarkshire, la care au participat 50 de persoane. Nu se simtea bine cand a ajuns acasa si a incetat din viata cateva ore mai tarziu, asa ca politistii au inceput o ancheta, informeaza Daily Mail.

Drogul in cauza capata o din ce in ce mai mare popularitate, avertizeaza autoritatile. Cu toate acestea, mama fetei spune ca adolescenta nu ar fi murit din cauza drogului, ci a unei boli de inima pe care o avea dinainte, si care ii cauza aritmii.

Drogurile legale existente pe piata din Scotia au facut tot mai multe victime in ultima perioada.

Numarul tot mai mare de morti ar trebui sa fie un semnal de alarma pentru guvern, asa cum ar trebui sa fie si pentru tinerii din Scotia”, atrage atentia doctorul Neil McKeganey, citat de Daily Mail.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO