O adolescenta de 14 ani s-a indragostit de un barbat cu 11 ani mai mare, cunoscut pe Facebook. Ce a urmat e tragic

15-06-2015 16:30


facebook

Un alt caz tragic din Polonia trage un semnal de alarma in privinta folosirii retelelor sociale de catre minori, fara a fi supravegheati de parinti.

O adolescenta de doar 14 ani si-a pus capat zilelor dupa ce ar fi fost violata de un barbat pe care l-a intalnit prin intermediul retelei de socializare, scrie Daily Mirror. Anaid Tutghushyan s-a aruncat in fata trenului, in gara din Gdansk, sub privirile ingrozite ale celor de pe peron.

Motivul care a impins-o pe Anaid sa recurga la un asemenea gest extrem nu ar fi iesit la iveala daca mama tinerei, incapabila sa treaca peste moartea singurului ei copil, a inceput o adevarata investigatie si a descoperit ca fiica ei se intalnise cu un barbat care pretindea sa aiba 25 de ani.

"Am crezut ca s-a certat cu prietenul ei. Am vazut-o cu lacrimi in ochi, am intrebat-o ce a patit si atunci m-a luat in brate si a inceput sa planga. Voiam sa stau de vorba cu ea, dar a plecat si mi-a spus ca o sa vorbim cand se intoarce. Dar nu s-a mai intors", a declarat mama adolescentei.

Unbelievably tragic.

Posted by The Mirror on Monday, 15 June 2015

Femeia a cautat apoi in istoricul convorbirilor lui Anaid pe Facebook si a descoperit ca fata vorbea adeseori cu un tanar pe nume Krystian. Mai mult, o prietena a lui Anaid i-a povestit mamei indoliate ca tanara ar fi fost violata de Krystian. Barbatul este deja in evidenta politiei britanice pentru ca a violat alte doua fete de 16 ani, iar alte victime au inceput sa-l acuze pe acesta ca le-a fortat sa intretina relatii sexuale cu el. Pentru a le ademeni pe tinere, barbatul le promitea excursii pe iahtul si masini scumpe.

Sursa: Daily Mirror

VIDEO PROTVPLUS.RO