O actrita din filmele pentru adulti s-a lasat aruncata de pe acoperisul unei vile: "Atunci mi s-a parut o idee buna"

Ultima actualizare: 29-04-2014 06:53
Janice Griffith, aruncata in piscina

Un jucator de poker, foarte popular pe reteaua de socializare Instagram, i-a rupt un picior unei starlete porno, pe care a aruncat-o de pe acoperisul casei sale.

Janice Griffith, o actrita din filmele pentru adulti, s-a ales cu un picior fracturat, dupa ce a fost aruncata de pe acoperisul unei vile din Hollywood de un jucator profesionist de poker, scrie The Daily Mail.

O inregistrare video a capturat momentul in care tanara de 18 ani, dezbracata, a fost aruncata in piscina de Dan Blizerian, numit si "cel mai mare playboy de pe Instagram", in timpul unei sedinte foto ce se desfasura in casa acestuia din Hollywood. In cadere, tanara s-a agatat de tricoul barbatului si si-a rupt un picior, deoarece, in cadere s-a lovit de marginea piscinei.

Tanara a declarat reporterilor de la TMZ ca este suparata, deoarece, din cauza accidentului, a pierdut mai multe contracte. "Vreau sa ma intorc la munca, e singura mea grija. Vrea cineva sa angajeze o fata cu un picior rupt?" a scris ea pe Twitter.

"Daca stau sa ma gandesc, nu e cea mai buna idee pe care am avut-o. Arunci mi s-a parut o idee buna", a declarat ea, adaugand ca a fost suprinsa ca nu a ajuns in piscina, deoarece cantareste doar 45 de kilograme.

Griffith a marturisit ca a fost deranjata in mod special de faptul ca Blizerian, pe care l-a cunoscut pentru prima data in ziua accidentului, pe acoperis, nu si-a cerut scuze. Barbatul a refuzat sa-si asume vina si a scris pe Twitter ca "Dan Blizerian era sa fie asasinat de o femeie dezbacata, care a incercat sa il traga in jos de pe acoperis."

Bilzerian are o avere estimata la 100 de milioane de dolari, in urma unei cariere foarte profitabile in lumea pokerului profesionist.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO