O activista din Canada le-a dat apa unor porci transportati in conditii inumane spre macelarie. Pedeapsa pe care o risca acum

Ultima actualizare: 04-12-2015 00:47
activista

A vrut sa ajute niste animale care erau transportate in conditii inumane spre macelarie, iar gestul sau ar putea sa-i aduca ani buni de inchisoare.

Anita Krajnc, o activista care lupta pentru drepturile animalelor, a vrut sa dea apa unor porci care erau transportati in conditii precare spre macelarie, intr-o zi caniculara, si risca acum sa isi petreaca urmatorii 10 ani in inchisoare.

Animalele erau tinute intr-un camion supraaglomerat si abia respirau. Cu toate ca se vedea clar ca sufera de sete, soferul a refuzat sa le dea apa. Ba mai mult, a reactionat violent in momentul in care protestatara s-a apropiat de vehicul.

"Stii ceva? Nu sunt oameni", i-a spus acesta, dupa care a jignit-o spunandu-i ca este "tampita" si "ciudata".

Cu toate acestea, activista a reusit sa adape cateva animale, insa a fost socata sa afle ca proprietarul animalelor i-a facut o plangere chiar a doua zi dupa incident. Ba mai mult, pedeapsa pe care o risca este de 10 ani de inchisoare.

In sprijinul ei au sarit peste 100.000 de persoane, care au semnat o petitie numita “Compasiunea nu este o crima”, prin care cer oficialilor din Toronto sa-i retraga acuzatiile.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO