Nunta mult asteptata s-a dovedit a fi o amintire neplacuta. Semnele care au prevestit nunta esuata

Dată publicare: 22-05-2017 13:19
Dată actualizare: 25-05-2017 07:14


Nunta distrusa de vecini

Visa la o petrecere grandioasa, insa nunta ei a fost ruinata. O britanica traia o drama. Femeia se indragostea de barbati, care o paraseau dupa ce isi facea planuri pe termen lung.

In cele din urma, singura si mama a doi copii, britanica si-a gasit jumatatea in persoana unui barbat care a facut-o sa se simta speciala. Femeia sustine ca barbatul s-a comportat exemplar, atat cu ea cat si cu copiii sai, despre care sustine ca s-a comportat ca si cum ar fi fost ai lui.

Dupa un timp, in povestea lor de iubire si-a facut aparitia un nou membru - femeia a dat nastere primului lor fiu.
Aparitia primului lor copil, l-au determinat pe barbat sa-si faca curaj si sa o ceara in casatorie.

In loc sa se bucure de momentele inainte de nunta, femeia sustine ca totul a luat a turnura gresita. Ea sustine ca fericirea lor i-a molipsit si pe cei din jurul sau, care au inceput pregatirile pentru "petrecerea burlacitelor."

Viitorii miri sustin ca interventia rudelor in organizarea nuntii lor, le-a scazut din entuziasmul pregatirilor. Tinerii au incercat sa depasesca acest moment "ingrozitor". "Ne-am simtit raniti, socati si rusinati, insa am decis sa o luam de la capat si le-am certut sa inceteze", sustine femeia.

Inainte de nunta mult asteptata, tanara mireasa sutine ca au inceput sa iasa la iveala semnele prevestitoare. "In aceea saptamana sora tatalui meu, matusa mea favorita, a fost ucisa intr-un accident de masina si am fost devastata. Dupa care cel mai bun prieten al bunicului meu s-a imbolnavit foarte tare".

Evenimentele care au tulburat-o, au determinat-o sa se retraga, pentru cateva zile, din febra preagtirilor de nunta.

Femeia sustine ca a avut nevoie sa petreaca un timp singura, departe de agitatia din viata ei. "Am pierdut interesul fata de nunta mea si logodnicul meu considera ca m-am razgandit si nu mai vreau sa ma marit cu el, asadar, a devenit suparat si furios", marturiseste tanara mireasa.

Mirii au reusit sa treaca si peste acest ultim obstacol si au avut parte de nunta mult asteptata, insa vremea nu a tinut cu ei si au avut parte de o zi mohorata cu ploaie abundenta.

Mirii nu s-au putut bucura in tihna de nunta lor, intrucat juramintele lor au fost obturate de muzica vecinilor.

Sursa: The Sun

Tags: miri, nunta, zgomote, vecini,


VIDEO PROTVPLUS.RO