"Nu te mai poti insura". Ce s-a intamplat cu acest tanar cu o zi inainte de a se casatori

Dată publicare: 27-10-2012 16:20
Dată actualizare: 30-10-2012 06:49


nunta

Cu o zi inainte de a se casatori cu iubita lui, un barbat a avut un ghinion teribil: “Nu te mai poti insura”, i-au spus parintii. S-a trezit brusc intr-o situatie dificila, dar pentru care a gasit solutia.

Pe data de 18 octombrie, cu o zi inainte de nunta, Chad, un tanar din Corolina de Sud, Statele Unite, a avut un accident de circulatie. Masina s-a rasturnat si a cazut intr-o mlastina. Chad a iesit din ea inainte de a se umple cu apa si a scapat cu viata.

S-a tarat apoi 2,5 kilometri pana acasa, iar mama lui l-a dus la spital. Doctorii au constatat ca in accident isi fracturase o vertebra si i-au spus ca in urmatoarea perioada trebuia sa stea in pat pentru ca altfel starea lui s-ar putea agrava.

Cele 10 porunci pentru un cuplu fericit. Care sunt regulile pe care trebuie sa le stie orice parinte

Chad a fost dus acasa, iar parintii lui i-au spus sa amane nunta de a doua zi. Chad, insa, a replicat: “Imi pare rau, dar iese din discutie. Maine ma casatoresc”.

Si asta s-a si intamplat, iar nunta a fost unica.

Chad nu a parasit patul si s-a casatorit cu Holly, ofiterul de stare civila facand o execeptie si deplasandu-se pentru ceremonie in dormitorul barbatului. Momentul a fost urmarit pe un ecran mare ce a fost insatalat in restaurantul in care urma sa aiba loc petrecerea de nunta si unde se aflau toti invitatii.

Holly si-a lasat sotul in pat si s-a dus la nunta singura, urmand tot ritualul. Lipsa mirelui a fost compensata de domnisoarele de onoare, care au stat langa mireasa atunci cand acesta a taiat tortul.

Lectii despre iubire pe care ar trebuie sa le invete copilul tau

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO