"Nu stiu daca sa ma bucur sau sa-i dau pe mana politiei". Farsa de infarct facuta unei femei. VIDEO

Dată publicare: 02-04-2013 08:23
Dată actualizare: 05-04-2013 06:50


rapire

Rapirea unei femei, care a alertat toata politia din New York, s-a dovedit a fi pana la urma o farsa – parte a unei petreceri aniversare surpriza – au anuntat autoritatile.

Partile implicate au fost audiate, iar la final a rezultat ca nu a fost vorba de nicio rapire, astfel incat politia nu a formulat nicio acuzatie, potrivit CNN.

La inceput, totul parea a fi o poveste de groaza. Martorii spun ca niste persoane cu fetele acoperite au fortat o femeie si pe partenerul acesteia sa urce intr-o duba, dupa care au demarat in tromba. Politia a fost anuntata imediat.

Scena a fost filmata de camerele de supraveghere, iar politistii au avut un bun punct de plecare in ancheta. Punand cap la cap mai multe indicii si faptul ca nimeni nu a anuntat disparitia vreunei persoane, politistii conturau deja ipoteza unei farse. 

Iar presupunerea a fost confirmata atunci cand a fost gasita masina, iar politistii au nimerit in mijlocul unei petreceri organizate pentru o tanara de catre prieteni, cu ocazia zilei de nastere.

Aceasta a spus ca la inceput s-a speriat grozav, ca a fost chiar suparata pe prietenii ei si chiar i-a trecut prin cap sa-i reclame la politie pentru ce i-au facut. S-a razgandit insa cand si-a dat seama ca ei i-au organizat o petrecere pe care o va tine minte toata viata.

Sursa: CNN

Tags: farse, rapiri, new york,


VIDEO PROTVPLUS.RO