Misteriosul caz al pensionarului ratacit intr-un sat uitat de lume. De ce raman surprinsi oamenii cand il aud vorbind

22-01-2016 11:13


barbat cu spatele

Un pensionar misterios, care vorbeste cand cu accent american, cand cu accent canadian, a fost gasit ratacind in deriva printr-un satuc izolat din Marea Britanie.

Pe 7 noiembrie anul trecut, doi trecatori au dat peste un batranel dezorientat care s-a prezentat cu numele de Roger Curry, dar care nu stia de unde vine sau unde se afla. Evenimentul, care i-a lasat pe politistii locali cu gura cascata, s-a petrecut in satucul Credenhill din Herefordshire, Marea Britanie.

Omul a fost dus la spital. Medicii de acolo au spus ca prezinta semne de dementa, dar ca numele sau nu apare in evidenta celor care sufera de acesata boala mintala si nici pe lista vreunui doctor curant.

Nestiindu-se cine e, batranul nu-si poate primi pensia.

Autoritatile au incercat toate metodele pentru a afla identitatea batranelului. “Am verificat camerele de supraveghere din zona in care a fost gasit Roger sa vedem daca putem reface drumul pe care a venit.” a declarat Adam Vanner, coordonatorul departamentului de persoane disparute din cadrul politiei locale, pentru The Mirror.

Oamenii au contactat spitalele, azilele de batrani si membri ai comunitatii, i-au luat amprentele pentru a-l cauta in baza de date a persoanelor date disparute. Observand accentul batranului, au apelat si la ambasadele Americii si Canadei din Regatul Unit.

Toate aceste eforturi au ramas fara rezultat. Vineri, autoritatile au dat publicitatii poza batranului, poate asa cineva il va recunoaste si le va furniza date.

Cei de la politie banuiesc faptul ca Roger Curry nu este de fapt numele real al omului, ci al unui prieten sau fost camarad de armata care a murit.
 

Sursa: The Mirror

VIDEO PROTVPLUS.RO