"Nu se mai uita nimeni crucis la mine". Barbatul care a suferit cel mai dramatic implant de fata este acum model de revista

Ultima actualizare: 01-08-2014 07:12
Richard Lee Norris - 1

Richard Lee Norris, in varsta de 39 de ani, a ramas desfigurat in urma unui accident cu o arma de foc. Avea pe atunci doar 22 de ani.

Dupa ce si-a ascuns chipul sub o masca timp de 10 ani si mergea la cumparaturi doar noaptea, acum are curajul sa pozeze intr-o revista pentru barbati.

In 2012, o echipa de 150 de doctori si asistente au muncit 36 de ore la reconstructia faciala suferita de Richard Lee Norris. Nas, maxilare, dinti, limba, muschi, nervi - la toate acestea au lucrat medicii, intr-o interventie dramatica. Barbatul a primit o fata noua de la un donator care a mai salvat cinci vieti in aceeasi zi.

Cand s-a impuscat, Norris si-a pierdut nasul, buzele, dintii si mobilitatea gurii. A trecut prin multe operatii de reconstructie, care i-au salvat viata. Medicii i-au inlocuit tesutul nervos si muschii.

"Acum pot sa trec pe langa oameni fara ca acestia sa se uite de doua ori la mine. Prietenii mei si-au vazut de viata, au familii si si-au construit cariere. Acum pot sa incep sa lucrez la noua viata care mi-a fost daruita", spunea el imediat dupa transplant.

La doi ani dupa operatie, Richard apare pe coperta GQ si spune ca este mandru si dispus sa fie obiect de studiu pentru tot restul vietii. "O picatura de speranta poate da nastere unui ocean, dar o galeata de incredere poate da nastere unei lumi intregi", a marturisit el pentru revista.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO