Nu poti comanda aceasta pizza daca nu esti MAJOR. Ingredientul problema pe care il contine. VIDEO

Dată publicare: 29-09-2012 16:04
Dată actualizare: 01-11-2012 00:51


pizza

Daca va nimeriti la acest restaurant din Boston si va face cu ochiul pizza Vignola Cherry, nu o puteti comanda daca nu ati implinit varsta de 21 de ani - varsta majoratului in SUA.

Vignola Cherry, gatita de bucatarii restaurantului Salvatore's din Boston, SUA, contine suficient alcool cat sa va induca o usoara stare de ameteala, scrie huffingtonpost.com.

Prima de acest fel, aceasta pizza contine mazzarella, gorgonzola, prosciutto, miere din flori de portocal si cirese italienesti scufundate in votca de zmeura.

Bucatarul-sel al restaurantului, Victor Paone, a explicat pentru Boston Herald ca reteta a fost inventata in urma unei serii de experimente. Bucatarii incercau sa creeze o reteta de pizza cu cireste, insa acestea se uscau prea tare in cuptor. Atunci le-a venit ideea sa le scufunde in votca.

"Am ajuns la concluzia ca este o pizza minunata, insa continutul de alcool era prea ridicat, asa ca am venit cu ideea de pizza pentru cei peste 21 de ani", a declarat Paone.

Potrivit The Herald, Boston nu are legi referitoare la continutul de alcool din mancare, chiar daca la restaurantul Salvatore's trebuie sa arati buletinul inainte de a comanda.

 

Sursa: huffingtonpost.com


VIDEO PROTVPLUS.RO