"Nu pot sa descriu in cuvinte cat de rau imi pare". Cum s-a revansat un hot dupa ce a jefuit o casa

Dată publicare: 03-08-2012 12:21
Dată actualizare: 07-11-2012 04:25


casa

Membrii unei familii din Ontario, Canada, a caror locuinta a fost jefuita, s-au trezit a doua zi cu un mic cadou si cu o scrisoare din partea celui responsabil, in care acesta isi prezinta scuzele.

Un barbat a patruns in noaptea de joi intr-un apartament din orasul Guelph, Canada si a reusit sa fure o camera video si o consola de jocuri.

La doar cateva ore dupa ce a comis jaful, hotul a inceput sa aiba mustrari de constiinta, asa ca a decis sa inapoieze bunurile si sa se revanseze pentru paguba produsa.

Acesta a trimis familiei pe care a pagubit-o o scrisoare in care isi prezinta scuzele si o bancnota de 50 de dolari, pentru a repara un ecran pe care l-a spart in timp ce a patruns in casa.

"Nu pot sa descriu in cuvinte cat de rau imi pare. Este cea mai mare greseala din viata mea si e ultima oara cand fac asa ceva. Sper ca ma veti putea ierta vreodata", marturiseste hotul.

Membrii familiei jefuite au fost impresionati de fapta acestuia si au cerut autoritatilor sa nu incerce sa descopere cine e autorul.

Politistii au insa alte planuri si sustin ca, desi a returnat bunurile si si-a cerut scuze, asta nu inseamna ca nu va intra la inchisoare.

 

 

Sursa: cbc.ca

Tags: hot, scrisoare, furt,


VIDEO PROTVPLUS.RO