"Nu pot respira, o sa lesin!" - cuvintele rostite de pilot i-au ingrozit pe pasagerii unui avion

Dată publicare: 09-01-2012 12:26
Dată actualizare: 22-10-2012 00:21


Avion

Un avion al companiei British Airways a aterizat de urgenta pe aeroportul din Londra, la numai 20 de minute dupa ce decolare Pilotul si copilotul se simteau foarte rau si erau sa lesine.

Un pasager a relatat pentru Daily Mail experienta infricosatoare pe care a trait-o in timpul unui zbor de la Londra la Glasgow.

La scurt timp dupa decolare, cand avionul inca lua altitudine, atat pilotul, cat si copilotul au inceput sa se simta rau si au avut nevoie de mastile de oxigen.

Mai grav este ca toti pasagerii au auzit prin statia de control mesajul disperat al capitanului, care cerea ajutor, simtind ca este pe cale sa-si piarda cunostinta.

Speriati, ceilalti membri ai echipajului au intervenit si le-au dat masti de oxigen, astfel incat avionul a aterizat in siguranta.

Nu se stie deocamdata de ce s-au simtit rau cei doi piloti, iar pasagerilor li s-a transmis, oficial, ca a fost vorba de “probleme tehnice”.

La aterizare au fost intampinati insa de pompieri si de medici, prin urmare pilotii anuntasera o situatie de urgenta.

Un purtator de cuvant al British Airways a recunoscut ca pilotul si ajutorul sau s-au simtit rau in timpul decolarii, dar au fost bine pregatiti si au stiut ce sa faca pentru ca se putea intoarce in siguranta pe aeroport.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO