"Nu ne mai recunoastem in pozele vechi." Doua femei din SUA au slabit 127 de kg in 2 ani

Dată publicare: 07-08-2013 11:35
Dată actualizare: 10-08-2013 07:01


femei

Doua prietene din Statele Unite, Anne Moyer si Diane Ritchie au pierdut impreuna 127 de kilograme in 2 ani, impresionandu-si sotii, soldati in marina militara americana.

Uimit de faptul ca sotia sa a slabit in doi ani 50 de kilograme, sotul lui Diane Ritchie a trimis povestea ei celor de la CNN.

Anne Moyer si Diane Ritchie admit ca nu se mai recunosc in pozele vechi. Cele doua s-au imprietenit in 2006 cand sotii lor au fost trimisi de armata americana in Virginia. Atunci Diane avea 118 kilograme iar Anne avea 152 de kilograme.

Dependente de mancare cele doua femei si-au dorit sa faca o schimbare astfel ca au ajuns sa se "sponsorizeze" reciproc pentru a pierde din greutate.

Diane a folosit dieta South Beach care inlocuieste carbohidratii daunatori si grasimile cu proteine usoare (peste, pui) iar in doi an a slabit 50 de kilograme.

Anne a slabit 77 de kg cu ajutorul aplicatiei MyFitnessPal care calculeaza cate calorii trebuie sa consumi in functie de cate kilograme vrei sa pierzi intr-o saptamana.

Sursa: CNN


VIDEO PROTVPLUS.RO