"Nu ma suna in timp ce sunt plecat la jefuit!". Mesajul care l-a bagat pe un hot la inchisoare

Dată publicare: 27-12-2012 18:10
Dată actualizare: 30-12-2012 02:29


telefon

Un britanic, care era suspectat de furt, a fost condamnat la inchisoare dupa ce politistii au gasit in telefonul acestuia un mesaj trimis unei persoane in care era scris: "Ti-am zis de 20 de ori. Nu ma mai suna in timp ce sunt plecat la jefuit!".

Dozy Stuart Gibbs, in varsta de 24 de ani, a fost prins de oamenii legii in timp ce se ascundea intr-un hambar din Leicester, dupa ce mai multe persoane au sunat la politie si au declarat ca se intampla ceva suspect in gradina unui vecin, informeaza Daily Mail.

Cand au verificat casele din jur, politistii au descoperit ca una din ele avea geamul spart, insa din ea nu lipsea niciun obiect.

Acestia l-au intrebat pe Dozy daca a incercat sa intre prin efractie in acea locuinta, insa barbatul nu a recunoscut nimic.

Cand l-au perchezitionat insa, politistii au descoperit ca in telefon era un mesaj pe care-l trimisese unui prieten in urma cu doua ore, in care era scris: "Ti-am zis de 20 de ori. Nu ma mai suna in timp ce sunt plecat la jefuit!".

In fata acestei dovezi zdrobitoare, Dozy nu a mai avut ce face si a recunoscut ca voia sa jefuiasca acel apartament.

Acesta a pledat vinovat la acuzatiile de tentativa de furt in fata unei instante si a primit in final o pedeapsa de 18 luni de inchisoare.

Sursa: Daily Mail

Tags: telefon, hot,


VIDEO PROTVPLUS.RO