"Nu le cer sa ma placa, doar sa nu ma judece". Problemele cu care se confrunta o tanara din R. Moldova in Marea Britanie

Dată publicare: 28-10-2015 12:54
Dată actualizare: 31-10-2015 00:03


Diploma de absolvire a facultatii

Paula Ursu, o tanara in varsta de 18 ani din Chisinau, s-a plans presei din Marea Britanie ca este jignita de colegele ei de la facultate pentru ca vine la cursuri imbracata prea elegant.

Paula studiaza de cateva saptamani Dreptul la Universitatea Royal Holloway, din Londra. Satula sa fie ironizata de celelalte persoane din cauza aspectului, tanara a scris un editorial in ziarul The Tab, intitulat "M-am saturat ca oamenii sa creada ca sunt proasta doar pentru ca vin la cursuri imbracata frumos".

"La inceput, am incercat sa le explic oamenilor ca lucrurile nu stau asa, insa acum consider ca nu e treaba nimanui cum arat eu", si-a inceput tanara articolul.

Paula vorbeste 5 limbi straine si sustine ca aspectul ei o ajuta sa fie mai concentrata la cursuri.

"Nici macar nu imi ia mult sa fiu gata, poate 20 sau 30 de minute. Ma trezesc, fac dus, iau micul dejun, imi fac parul si incerc sa ma imbrac zilnic cu alte haine. E doar un fel de ritual", mai explica tanara.

In incheiere, Paula sustine ca a primit numeroase reactii pozitive, dupa ce si-a marturisit problemele cu care se confrunta pe un blog.

"Am fost surprinsa cand am vazut, multe femei mi-au spus ca sunt curajoasa. Nu inteleg de ce oamenii se judeca intre ei. Nu le cer sa ma placa, doar sa nu ma judece", a mai transmis tanara din Republica Moldova.

Sursa:


VIDEO PROTVPLUS.RO