"Nu-i pot refuza pe clientii mei". Situatia delicata in care se afla tanara a trimis-o la psiholog

Dată publicare: 22-07-2013 23:08
Dată actualizare: 25-07-2013 00:00


chelnerita, ospatarita sexy

O tanara de 28 de ani, care nu are o relatie stabila, ii cere ajutorul psihologului de la The Sun, pentru ca are o obsesie de care nu poate scapa si care o face nefericita.

Tanara este chelnerita la o cafenea de langa o benzinarie si multi dintre clientii ei sunt soferi de camion.

“Multi imi fac avansuri si ma intreaba daca nu avem si servicii “extra”. Le dau numarul meu de telefon si apoi ne intalnim sa facem sex. Ma simt foarte bine, dar dupa ce se termina totul imi dau seama ca nu-l cunosc pe partenerul meu”, povesteste ea.

Tanara spune ca poate renunta la acest obicei, de a se culca cu diferiti clienti, dar dupa ce face asta se considera usuratica.

“As dori sa cunosc pe cineva si sa am o familie, dar nu pot refuza o partida de sex, desi uneori mi-ar placea o simpla mangaiere. Vreau sa ma pot opri si as vrea sa pot tine langa mine un barbat mai mult de o noapte”, marturiseste ea.

Deidre ii spune ca barbatii care doresc aventuri de o noapte nu sunt interesati de o relatie serioasa si nu vor mai dori probabil nici macar o a doua intalnire.

“Ei vor gandi la fel ca tine: daca faci sex de la prima intalnire, vor crede ca de fapt asta iti doresti si tu - numai sex”, ii explica psihologul.

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO