"Nu cred ca o mai iubesc". Un senator si-a dat sotia cu 46 de ani mai tanara pe mana politiei

Dată publicare: 27-08-2012 09:21
Dată actualizare: 22-10-2012 14:22


senatorul Rod Zimmer si sotia

La exact un an dupa ce un senator s-a casatorit cu o femeie care este cu 46 de ani mai tanara decat el a aparut si primul scandal public cu cei doi.

Rod Zimmer, senator canadian din partea Partidului Liberal, in varsta de 69 de ani, nu a ezitat deloc atunci cand a dat declaratii autoritatilor spunand ca sotia, Maygan Sensenberger, 23 de ani, l-a amenintat si jignit atat de tare incat ar dori sa fie pedepsita.

Cei doi soti calatoreau cu avionul intre doua orase din Canada. Se pare ca Maygan Sensenberger era sub influenta alcoolului si a inceput sa se certe cu sotul ei. Tanara a provocat un adevarat circ cand s-a ridicat si a inceput sa tipe la partenerul de viata si sa le spuna celorlalti pasageri ca barbatul ei este “intr-o amenintare medicala”, nefiind foarte clar ce a vrut sa transmita cu aceasta afirmatie.

Femeia si-a amenintat apoi sotul senator si a spus ca “pune la pamant avionul”, numai ca sa-l ucida si pe el.

Conflictul a fost stins de personalul de la bord, dar la aterizare femeia a fost preluata de Politia din Saskatoon. Ea a fost acuzata ca a tulburat ordinea din timpul unui zbor. Sotul ei a insistat ca ea sa-si primeasca pedeapsa legala, spunand ca nu are nicio intelegere pentru ea si ca iubirea pentru femeia de langa la el nu mai este ca in prima zi.

 

Sursa: New York Daily News


VIDEO PROTVPLUS.RO