Nu au putut sa se decida si au intrebat internetul cum sa-si boteze fetita. Varianta bizara aleasa dupa 150.000 de voturi

Ultima actualizare: 26-04-2014 07:08
Amelia Savannah Joy McLaughlin

Doi viitori parinti nu au putut sa se decida asupra numelui pe care il va purta fetita lor si din acest motiv le-au cerut persoanelor complet necunoscute de pe internet sa aleaga in locul lor.

In luna ianuarie, Stephen McLaughlin, viitor tata, a creat pagina de internet NameMyDaughter.com, unde utilizatorii au facut propuneri si au votat pentru numele pe care urma sa-l aiba fetita. Acum, Stephen si sotia lui, Alysha, au anuntat pe acelasi site ca fiica lor s-a nascut pe data de 7 aprilie si se numeste Amelia Savannah Joy McLaughlin.

Dupa 150.000 de voturi, "Amelia" a iesit, de fapt, pe locul doi, fiind devansat de "Cthulhu All-Spark", potrivit globalnews.ca. Insa familia a uzat de dreptul de a respinge opinia publicului...

"Din pacate, nu putem sa facem dupa cum ne spune internetul. Ne rezervam dreptul de a avea decizia finala", a spus tatal. Parintii au ales, totusi, varianta de pe locul doi.

Pe pagina de internet pe care au deschis-o cei doi, utilizatorii au propus si variante mai putin... traditionale, cum ar fi Megatron, Zelda si Streetlamp. Stephen a spus ca, in general, oamenii au fost decenti, insa unii au avut si sugestii care au fost sterse de pe site, intre care si nume de pozitii sexuale.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO