Nu au putut sa se decida si au intrebat internetul cum sa-si boteze fetita. Varianta bizara aleasa dupa 150.000 de voturi

23-04-2014 17:50
Sursa: globalnews.ca

Amelia Savannah Joy McLaughlin

Doi viitori parinti nu au putut sa se decida asupra numelui pe care il va purta fetita lor si din acest motiv le-au cerut persoanelor complet necunoscute de pe internet sa aleaga in locul lor.

In luna ianuarie, Stephen McLaughlin, viitor tata, a creat pagina de internet NameMyDaughter.com, unde utilizatorii au facut propuneri si au votat pentru numele pe care urma sa-l aiba fetita. Acum, Stephen si sotia lui, Alysha, au anuntat pe acelasi site ca fiica lor s-a nascut pe data de 7 aprilie si se numeste Amelia Savannah Joy McLaughlin.

Dupa 150.000 de voturi, "Amelia" a iesit, de fapt, pe locul doi, fiind devansat de "Cthulhu All-Spark", potrivit globalnews.ca. Insa familia a uzat de dreptul de a respinge opinia publicului...

"Din pacate, nu putem sa facem dupa cum ne spune internetul. Ne rezervam dreptul de a avea decizia finala", a spus tatal. Parintii au ales, totusi, varianta de pe locul doi.

Pe pagina de internet pe care au deschis-o cei doi, utilizatorii au propus si variante mai putin... traditionale, cum ar fi Megatron, Zelda si Streetlamp. Stephen a spus ca, in general, oamenii au fost decenti, insa unii au avut si sugestii care au fost sterse de pe site, intre care si nume de pozitii sexuale.

Sursa: globalnews.ca,

Tags: nume, internet, fetita,


VIDEO PROTVPLUS.RO