"Nu am mai iesit in lume de 2 ani de zile". Cum arata femeia de 272 de kilograme. VIDEO

Dată publicare: 15-01-2014 11:17
Dată actualizare: 18-01-2014 07:11


Olivia

Olivia are 46 de ani si locuieste in pivnita casei parintilor din Chicago, Statele Unite. De doi ani de zile ea nu a mai iesit din locuinta din cauza problemelor de sanatate. Femeia are 272 de kilograme.

Olivia a acceptat sa isi spuna povestea in cadrul unei emisiuni, la TLC. Ea a marturisit ca a inceput sa aiba probleme cu greutate inca din scoala, iar acum sufera de obezitate morbida.

"Sunt prizoniera in propriul meu trup. Greutatea mea ma omoara. Chiar si daca ma misc un pic prin casa, simt ca nu mai pot de durere. Grasimea imi atarna pana la genunchi", spune Olivia.

"De 11 ani nu mai pot sa respir singura. Am mereu un tub de oxigen", mai spune femeia.

Ani de zile s-a ascuns de lume de rusine. A abandonat chiar si liceul din aceasta cauza. Colegii radeau de felul in care arata.

Olivia a incercat sa se sinucida in ziua in care o inundatie puternica i-a distrus casa si a fost nevoita sa se intoarca in locuinta parinteasca.

"Sunt intr-o permanenta stare de durere. Vreau sa ma fac bine, stiu ca pot sa o fac. Trebuie sa imi demonstrez in primul rand mie ca pot sa fiu iarasi un cetatean normal al orasului Chicago", a mai spus Olivia.

Sursa: Daily Mail

Tags: obezitate,


VIDEO PROTVPLUS.RO