Pariul facut de un tanar din Australia. De ce a decis sa nu intretina relatii intime timp de un an

Ultima actualizare: 24-07-2014 07:10
Peter Lynagh

Un barbat si-a provocat amicul sa renunte la relatii intime timp de 12 luni. Ulterior, pariul celor doi s-a mutat pe retelele de socializare iar oamenii au fost invitati sa doneze bani ca sa incurajeze “perioada de castitate”.

La sfarsitul lui 2012, Peter Lynagh a fost certat, in gluma, de prietenul si colegul sau de apartament, cu privire la viata zbuciumata pe care o ducea, plina de petreceri prelungite si aventuri de o noapte.

Voiam sa renunt la femei si la sex. Iar colegul meu de apartament a spus ca nu as putea sa rezist nici macar o saptamana, ceea ce m-a provocat si mai tare”, a povestit Lynagh, citat de Daily Mail Australia.

Asta a dus la un pariu de 2.000 de dolari intre cei doi. Insa barbatii au avut ulterior o idee si mai buna.

M-am gandit ca as putea sa donez acei bani unei fundatii de caritate”, a spus Lynagh.

Asa ca a creat o pagina de Facebook - Pete’s Chastity for Charity, unde a povestit ce avea de gand sa faca. Regulile erau simple: barbatul nu avea voie sa ajunga in pat cu nimeni, desi saruturile erau permise. La final, suma stransa avea sa fie donata unei fundatii caritabile din Australia, Free to Shine. Scopul acesteia este salvarea tinerelor din Cambodgia de la traficul de carne vie si sa le asigure, in schimb, o educatie. Si, desi in primele luni recunoaste ca a avut cateva momente in care ar fi renuntat, Lynagh a reusit sa se tina de promisiune si a strans 50.000 de dolari pe care i-a donat.

Nimeni nu a crezut ca sunt in stare sa o fac. A fost cat pe ce sa renunt, cand am inceput sa ies ca o fata, dar cred ca pur si simplu era bucuroasa ca stia ca nu incercam sa ma culc cu ea”, povesteste Lynagh.

Banii pe care i-a donat fundatiei de caritate (stransi prin intermediul paginii de Facebook) au fost folositi pentru angajarea de personal care sa se ocupe de problemele tinerelor din Cambodgia, iar numarul fetelor luate in evidenta s-a dublat. Intrebat daca ar mai repeta experienta, Lynagh a marturisit ca e deschis la sugestii si mai “nebunesti”, noteaza Daily Mail.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO