Nu a ignorat doua femei care aveau nevoie de ajutor, iar asta i-a oferit rasplata suprema

Dată publicare: 08-11-2011 22:53
Dată actualizare: 01-11-2012 13:14


autostrada SUA

Victor Giesbrecht conducea alaturi de sotia lui pe o autostrada din Wisconsin, cand s-a oprit sa ajute doua femei, care se chinuiau sa schimbe roata la masina. Nu avea de unde sa stie ca acest gest avea sa-i salveze viata.

La scurt timp dupa ce si-a continuat drumul, barbatul a facut un atac de cord. Disperata, sotia lui a coborat din masina si a cerut ajutor de la primul sofer care a trecut pe langa ei.

Spre norocul barbatului, una din persoanele care a oprit era chiar o asistenta medicala si a reusit sa-l resusciteze.

Mai mare a fost uimirea sotiei sale, cand si-a dat seama ca "ingerul salvator" era de fapt una dintre femeile pe care cuplul se oprise sa le ajute cu schimbarea rotii de la masina.

Barbatul se afla inca in stare grava la spital, dar sotia lui spune ca au fost norocosi, pentru ca daca nu ar fi fost aceasta bizara rasturnare de situatie, sotul ei ar fi fost cu siguranta mort.

La randul ei, asistenta care i-a salvat viata spune ca ii este recunoscatoare pentru gestul lui amabil, pentru ca “in ziua de azi nimeni nu se mai ofera sa te ajute”.

Ea isi aminteste replica emotionanta pe care i-a dat-o barbatul, inainte sa-si continue drumul. “Cineva mai presus de mine m-a adus in acest loc, la momentul potrivit”.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO