Facebook ti-ar inchide contul daca ai urca asemenea fotografii de la o nunta. "Noi asa ne iubim"

Dată publicare: 16-02-2012 08:31
Dată actualizare: 06-05-2012 06:36


casatorie Jamaica

Noua cupluri cu spirit de aventura s-au casatorit pe o plaja din Jamaica, in cadrul unei ceremonii la care sfiosii nu si-ar fi gasit locul.

Impobobite cu ceva mai mult in plus fata de buchetele de orhidee, miresele au pasit pe nisip pana la “altar” si le-au spus un “da” hotarat alesilor lor chiar in ziua de Sfantul Valentin.

Statiunea Hedonism II a invitat zece cupluri sa-si uneasca destinele in cadrul ceremoniei ciudate, suportand toate cheltuielile.

Norocosii au fost selectati dintr-o lista cu 100 de cereri inaintate de cupluri din Statele Unite si Canada care au dorit sa-si inceapa viata impreuna in costumul lui Adam. Un cuplu selectat a renuntat la oferta in ultima clipa.

Unul din cuplurile care a ajus in Jamaica a spus: “Noi ne iubim dezbracati, asa ca de ce nu ne-am incepe viata impreuna tot dezbracati?”.

Pe langa cheltuielile legate de ceremonia de casatorie, cele noua cupluri au primit cadou de la conducerea statiunii din Jamaica si petrecerea de nunta, dar si patru zile de vacanta.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO