Nota de plata primita de o gravida intr-un restaurant din SUA.“Nu credeam ca o sa vad asta vreodata"

Dată publicare: 08-01-2013 14:11
Dată actualizare: 11-01-2013 07:00
Sursa: The Consumerist


restaurant Red Robin

O femeie insarcinata in ultima luna, cuprinsa de depresia specifica perioadei, a zambit pentru prima data dupa cateva saptamani acum cateva zile, cand a iesit la restaurant cu sotul si fiul lor de doi ani.

Cand au primit nota de plata, cei doi soti au fost surprinsi sa vada ca restaurantul le-a facut o reducere importanta, de o treime din valoarea totala, cu specificatia: “MOM 2 BEE GOOD LUC” (pentru viitoarea mama, succes).

Potrivit The Consumerist, cei doi soti au luat masa intr-un restaurant Red Robin, din Carolina de Nord. Ulterior, sotul femeii, Jason, a declarat: “Imediat ce ne-am asezat, managerul restaurantului a venit sa ne salute si apoi a stat putin de vorba cu noi. Extrem de prietenos si pe un ton glumet m-a intrebat daca era ultima masa a sotiei mele inainte sa mearga la spital, ca sa nasca”.

Managerul le-a urat “pofta buna” si s-a intors la treburile lui. A venit apoi nota de plata cu reducerea de 11,50 dolari, iar cei doi soti au fost foarte incantati.

A fost o surpriza placuta si a facut-o pe sotia mea obosita sa fie insarcinata sa zambeasca”, a declarat sotul femeii.

Kevin Caulfield, purtatorul de cuvant al lantului de restaurante Red Robin, nu avea cunostinta de acest fapt, dar a spus ca il va cauta pe manager si ii va multumi personal pentru gestul sau.

 

Sursa: The Consumerist


VIDEO PROTVPLUS.RO