"Nota de plata ne-a schimbat viata." Mesajul unui strain catre o familie din Statele Unite

Dată publicare: 04-09-2013 17:40
Dată actualizare: 07-09-2013 02:17


nota

Gestul unui strain misterios din Statele Unite a schimbat viata unei familii din Carolina de Nord.

Un strain a achitat nota de plata pentru o familie care a luat masa la un restaurant din Carolina de Nord dupa ce a fost impresionat de mama care se chinuia sa-si linisteasca copilul, relateaza nydailynews.com.

In varsta de 8 ani, Riley este un copil cu nevoi speciale. In timp ce lua masa cu parintii lui, baiatul a inceput sa urle si sa tipe, deranjand clientii si stanjenindu-si mama.

Parintii sai erau gata sa plece de teama sa nu-i afecteze pe cei din jur. Atunci o chelnerita s-a apropiat de ei si le-a spus cu lacrimi in ochi: "Mi-e grau sa va spun asta fara sa plang. Un alt client a achitat nota voastra si mi-a spus sa va dau acest mesaj."

Mesajul de pe nota de plata era simplu: "Dumnezeu da copii speciali oamenilor speciali."

Gestul de bunatate al strainului si povestea familiei au ajuns la posturile TV locale.

"Acest gest ne-a schimbat viata. Fapta acelui om m-a facut sa plang si sa ma simt binecuvantata. Am simtit ca cineva ma intelege. A sters toate comentariile negative si jignirile pe care le-am primit pana acum" a povestit Ashley England, mama baiatului.

Riley sufera de o forma grava de epilepsie, are atacuri severe inca de la varsta de 18 luni, nu mai poate vorbi si a suferit 3 operatii majore pe creier.

Sursa: nydailynews.com


VIDEO PROTVPLUS.RO